Back to home!

 

 

PALAUTE: webmaster@capitalheels.fi

| Tulevat tapahtumat | Menneet tapahtumat |

RIVITANSSIN JATKOKURSSI (JATKO2)

Capital Heels ry järjestää rivitanssin jatkokurssin (Jatko2) Vartiokylän jäsentiloissaan (Rusthollarinkuja 3, kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä). Kurssi jatkaa Jatko1:llä käytyjen kurssien tansseista hieman eteenpäin.

keskiviikkoisin
16.3. - 4.5.2011 klo 18-19

Aloitamme keväällä Vartiokylän työväentalolla jatkokurssin, joka jatkaa Jatko1:llä käytyjen kurssien tansseja vieden niitä jonkin verran eteenpäin. Jatkokurssi kestää toukokuun alkuun.

Jatkokurssi 1 pidetään 16.3. - 4.5. välillä ja tällä kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, mukana myös rytmityksiä. Kurssi sisältää kahdeksan kurssikertaa, joista viimeinen on kertaustunti, jolloin käydään kaikki opiskellut tanssit kertaalleen läpi.
Tietysti myös ajan puitteissa kerrataan jokaisen tunnin päätteeksi edellisen viikon tanssi, että tanssit tulee tutuksi.

Jatko 2:n tarkan kurssiaikataulun löydät täältä.

Kurssin hinta on 50 euroa tai 8 euroa kerta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento ja mukava pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Mukavat kengät jalkaan.

Tervetuloa mukaan tanssimaan rivissä, yksin mutta yhdessä!

Lisätietoja saat CH:n hallituksen jäseniltä.

Tervetuloa mukaan!

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.