Back to home!

 

 

PALAUTE: webmaster@capitalheels.fi

| Tulevat tapahtumat | Menneet tapahtumat |

RIVITANSSIN JATKOKURSSIT (JATKO1 JA JATKO2)

Capital Heels ry järjestää kaksi rivitanssin jatkokurssia (Jatko1 + Jatko2) Vartiokylän jäsentiloissaan (Rusthollarinkuja 3, kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä). Kurssi jatkaa syksyn alkeispuolen tansseista hieman eteenpäin.

keskiviikkoisin
13.1. - 12.5.2010 klo 18-19

Aloitamme keväällä Vartiokylän työväentalolla jatkokurssin, joka jatkaa syksyllä käytyjen kurssien tansseja vieden niitä jonkin verran eteenpäin. Jatkokurssi kestää pitkälle kevääseen.

Jatkokurssi 1 pidetään 13.1. - 17.3. välillä ja tällä kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, mukana myös rytmityksiä. Kurssi sisältää kymmenen kurssikertaa, joista viimeinen on kertaustunti, jolloin käydään kaikki opiskellut tanssit kertaalleen läpi.
Tietysti myös ajan puitteissa kerrataan jokaisen tunnin päätteeksi edellisen viikon tanssi, että tanssit tulee tutuksi.

Jatko 1:n tarkan kurssiaikataulun löydät täältä.

Kurssin hinta on 50 euroa tai 8 euroa kerta.

Jatko 1:n jälkeen jatketaan heti perään Jatkokurssi 2:lla eli 24.3. - 12.5. välisenä aikana, ja täällä kursilla lisätään myös hieman haastetta askelsarjoihin. Myös tämän kurssin tanssit kerrataan viimeisellä kerralla ja ajan puitteissa myös viikottain. Kurssin hinta on myös 40 euroa tai 8 euroa kerta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento ja mukava pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Mukavat kengät jalkaan.

Tervetuloa mukaan tanssimaan rivissä, yksin mutta yhdessä!

Lisätietoja saat CH:n hallituksen jäseniltä.

Tervetuloa mukaan!

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.