Back to home!

 

 

PALAUTE: webmaster@capitalheels.fi

| Tulevat tapahtumat | Menneet tapahtumat |

RIVITANSSIN JATKOKURSSIT (JATKO1 + JATKO2)

Capital Heels ry järjestää rivitanssin jatkokurssin (Jatko1) Vartiokylän jäsentiloissaan (Rusthollarinkuja 3, kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä). Kurssi jatkaa Alkeis2:llä käytyjen kurssien tansseista hieman eteenpäin ja se järjestetään

keskiviikkoisin
25.1. - 15.3.2017 klo 18-19

Jatko 1 pidetään siis 25.1. - 15.3. ja tällä kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, mukana myös rytmityksiä. Kurssi sisältää kahdeksan kurssikertaa, joista kertaamme joka neljännen kerran. Eli opettelemme aina 3 uutta ja kertaamme kerran. Jos aikaa jää, kerrataan jokaisen tunnin päätteeksi edellisen viikon tanssi että tanssit tulevat tutuiksi.

Jatkokurssien tarkan kurssiaikataulun löydät täältä.

Ennakkoilmoittauminen on toivottavaa, ei pakollista. Ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen mirja@capitalheels.fi.

Kurssin hinta on 50€ tai 8€/kerta.

 

Jatkokurssi 1:n jälkeen jatkamme eteenpäin Jatko2:lla. Jatko 2 järjestetään

keskiviikkoisin
22.3. - 26.4.2016 klo 18-19

Jatko2:lla opiskellaan edelleen jatkaen siitä mihin Jatko 1 jäi. Kurssi sisältää kuusi kurssikertaa, joista kertaamme joka kolmannen kerran. Eli opettelemme aina 2 uutta ja kertaamme kerran. Jos aikaa jää, kerrataan jokaisen tunnin päätteeksi edellisen viikon tanssi että tanssit tulevat tutuiksi.

Kurssin hinta on 40€ tai 8€/kerta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento ja mukava pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Mukavat kengät jalkaan.

Tervetuloa mukaan tanssimaan rivissä, yksin mutta yhdessä!

Lisätietoja saat CH:n hallituksen jäseniltä.

Tervetuloa mukaan!

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.